Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana preveu una ocupació rural del 85% en el pont de Tots Sants

Els allotjaments rurals de la Comunitat Valenciana registren una xifra de previsió de reserves del 85% per al pont de Tots Sants, 15 punts percentuals per damunt de la xifra registrada en el pont de novembre de 2019, abans de la pandèmia, segons les dades arreplegades per la plataforma digital Escapadarural.com.
Archivo - Arxiu - Allotjament d'EscapadaRural
Archivo - Arxiu - Allotjament d'EscapadaRural
ESCAPADARURAL
Archivo - Arxiu - Allotjament d'EscapadaRural

En el conjunt del país, la mitjana de reserves previstes per al pont se situa entorn del 85%, una xifra 13 punts percentuals per damunt del pont de Tots Sants de 2019, que va registrar una ocupació del 72%, i dobla la xifra registrada en 2018, quan les reserves en allotjaments rurals van ser del 42%.

"Les dades posen de manifest que el turisme rural segueix creixent aquest 2021 i que un dels moments preferits per a gaudir-ho és en els ponts", ha apuntat Empar Baños, responsable de premsa i esdeveniments d'Escapadarural.com.

"Si bé la pandèmia va suposar un canvi d'hàbits en els viatgers i una oportunitat per al turisme rural, el sector ha sabut aprofitar-la i consolidar les bones xifres que es venen registrant arran de la Covid-19", ha valorat.

Mentre que algunes destinacions del nord són els preferits per a aquest pont, uns altres com Cantàbria, Galícia i Astúries, han passat a ocupar les posicions més baixes de la taula. Les xifres arreplegades disten de les primeres, però totes elles són superiors al 65% d'ocupació. Navarra, Catalunya i Castella i Lleó són les comunitats autònomes amb les xifres d'ocupació més elevades.

"Hi ha una lleugera variació en les destinacions seleccionades pels espanyols respecte a altres anys, però, en qualsevol cas, el més destacable d'aquest pont de Tots Sants és que el nombre de reserves en allotjaments rurals creix en absolutament totes les comunitats autònomes la qual cosa és una dada molt positiva per a aquest tipus de turisme que, sense cap dubte, guanya cada dies més adeptes", conclou Baños.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento