Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana estaria "encantada" d'albergar el Centre Estatal de Salut Pública

  • La consellera de Sanitat, Ana Barceló, dóna suport a la iniciativa perquè té "un gran potencial".
Barceló en roda de premsa
Barceló en roda de premsa
GVA
Barceló en roda de premsa

La Comunitat Valenciana estaria "encantada" d'albergar la seu del futur Centre Estatal de Salut Pública pel "gran potencial" que ha demostrat i considera que seria "extraordinari" que aquest projecte tirara avant.

Així ho ha assenyalat aquest dimarts la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en roda de premsa per a presentar la campanya de vacunació contra la grip, preguntada sobre aquest tema.

Sobre això, ha apuntat que es tracta d'una decisió que correspon adoptar al Consell de Ministres, però que la Comunitat Valenciana estaria "encantada" d'albergar la seu de la futura agència perquè té "un gran potencial".

Així, ha destacat que aquesta possibilitat va d'acord amb la proposta del president Puig de descentralitzar institucions estatals com ha realitzat el Consell a les províncies de la Comunitat Valenciana i sobre aquest tema ha apuntat que el Govern de Sánchez ja s'ha pronunciat a favor d'aquesta mesura.

Així mateix, Barceló ha destacat que la Comunitat Valenciana té "un potencial demostrat en comunicació i serveis que des de Salut Pública" es presten, per la qual cosa seria "extraordinari" que aquest tirara avant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento