Comunitat Valenciana

La Comunitat, una de les autonomies en què menys puja la facturació de la indústria a l'agost, amb un 3,1%

La xifra de negocis de la indústria de la Comunitat Valenciana va pujar un 3,1% a l'agost respecte al mateix mes de 2020, molt inferior a la mitjana del país, que s'incrementa un 17,1%, segons les dades difoses aquest dijous per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).
Archivo - Arxiu - Indústria extractiva
Archivo - Arxiu - Indústria extractiva
ARIVAL
Archivo - Arxiu - Indústria extractiva

Castella i Lleó, amb un 14,9%, anota el seté menor increment en la facturació de la indústria a l'agost quan va augmentar en totes les comunitats autònomes liderades pel Principat d'Astúries (33,6%), Andalusia (30,1%) i País Basc (29,3%). Els menors s'han registrat en Comunitat Foral de Navarra (0,4%), La Rioja (1,1%) i Comunitat Valenciana (3,1%).

A nivell nacional, amb l'avanç d'agost la facturació de la indústria suma sis mesos consecutius d'ascensos després d'haver encadenat anteriorment un any de taxes interanuals negatives per la crisi del Covid.

En termes mensuals i en dades corregides d'estacionalitat i calendari, la indústria va registrar a l'agost un augment de les seues vendes del 2,3%, la seua major alça mensual des del passat mes de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento