Comunitat Valenciana

Generalitat accepta la cessió gratuïta d'una parcel·la a Rojals (Alacant) per a una residència de majors dependents

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta d'una parcel·la a Rojals (Alacant), realitzada per l'Ajuntament d'aquesta localitat, per a la construcció d'una residència per a persones majors dependents.

Amb aquesta cessió es posa a la disposició de la Generalitat l'immoble lliure de càrrecs, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa amb el compromís de destinar l'immoble per a la construcció d'una residència per a persones majors dependents, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

El passat 27 de maig de 2021 el consistori va acordar la cessió gratuïta a la Generalitat d'una parcel·la situada a l'avinguda d'Argentina, número 3 de Rojals, per a la construcció d'una residència per a persones majors dependents.

Aquesta proposta va ser acceptada per la Sotssecretaria de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives el passat 27 de juliol. Finalment, l'immoble acceptat haurà d'incorporar-se a l'Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic social assistencial adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento