Comunitat Valenciana

Ford Almussafes redueix les parades de l'ERTO i produirà parcialment del 13 al 29 d'octubre

  • El calendari es modifica per a les plantes de fabricació de Vehicles tot i que la crisi dels semiconductors continua.
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes.
Planta de Ford a Almussafes (arxiu).
FORD
Archivo - Arxiu - Planta de Ford a Almussafes.

La direcció de Ford en la planta d'Almussafes (València) ha acordat aquest divendres amb els sindicats reduir les jornades de parada inicialment previstes en l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que va pactar amb UGT fa una setmana arran dels problemes de subministrament de microxips semiconductors que afecten al sector de l'automoció, segons han informat a Europa Press fonts sindicals.

A pesar que la "inestabilitat en el subministrament" de semiconductors i components continua, en la Comissió de Seguiment de l'ERTO d'aquest divendres s'ha posat en relleu que la fàbrica està "en condicions de produir parcialment" en alguns dels dies d'ERTO, que inicialment preveia una 'parada total' de 33 dies en les plantes de Vehicles i 15 en la planta de Motors, entre el 4 d'octubre i el 23 de desembre.

D'aquesta manera, el calendari es modifica per a les plantes de fabricació de Vehicles i finalment produiran parcialment del 13 al 29 d'octubre. En concret, els dies 13, 14 i del 18 al 29 treballarà el sistema A en torn de matí i el sistema B en torns de matí i vesprada. El dia 15, el sistema A i el sistema B treballaran solament en torn de matí.

Per tant, estarà suspés parcialment el sistema B el divendres 15 a la vesprada, el torn de nit tots els dies d'octubre, encara que s'aplicarà rotació per a evitar la seua afectació permanent per la suspensió. El sistema A no està actiu en el torn de vesprada, per la qual cosa no suposa suspensió. En conjunt, suposa menys jornades de parada de les inicialment pactades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento