Comunitat Valenciana

Cvirus.- Navarro anuncia que la UA disposarà d'un punt de vacunació Covid al campus de Sant Vicent del Raspeig

La rectora de la Universitat d'Alacant, Amparo Navarro, ha anunciat aquest dimecres que el campus de la UA a Sant Vicent del Raspeig disposarà d'un punt de vacunació Covid per a atendre als membres de la comunitat universitària que no hagen sigut vacunats.
Archivo - Arxiu - Navarro anuncia que la UA disposarà d'un punt de vacunació Covid en el campus de Sant Vicent del Raspeig
Archivo - Arxiu - Navarro anuncia que la UA disposarà d'un punt de vacunació Covid en el campus de Sant Vicent del Raspeig
ASUNCI?N ESPI
Archivo - Arxiu - Navarro anuncia que la UA disposarà d'un punt de vacunació Covid en el campus de Sant Vicent del Raspeig

Navarro, després de posar a la disposició de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública tant el campus com al personal sanitari, ha indicat que ha sigut ara, "arran del tancament dels centres de vacunació massiva", quan la Generalitat ha autoritzat al Servei de Prevenció de la UA para la seua administració, segons un comunicat de la UA.

"Per a dur-ho a terme amb la major efectivitat, s'ha dissenyat un pla de vacunació enfront de la Covid-19 que s'engegarà el pròxim dia 13 d'octubre i que es durà a terme a través de l'administració de la vacuna Pfizer", ha explicat la rectora.

Així mateix, des del vicerectorat d'Infraestructures, Sostenibilitat i Seguretat Laboral han informat que el subministrament de la vacuna "està destinat als membres de la comunitat universitària que, per qualsevol motiu, no hagen sigut vacunats fins avui o únicament hagen rebut una dosi de la pauta Pfizer".

Per açò, el Servei de Prevenció ha establit dos períodes de vacunació, corresponents a la primera i segona dosi, respectivament. El primer període ho comprenen els dies 13 i 14 d'octubre de 2021, en horari de 12.00 a 18.00 hores, per a açò s'habilitarà des del dilluns 4 al divendres 8 d'octubre.

Quant al segon període, ho comprendran els dies 3 i 4 de novembre de 2021, també en horari de 12.00 a 18.00 h, assignant la cita corresponent de manera presencial i personalitzada, en el mateix moment de la primera dosi de vacunació.

Finalment, han recordat que és requisit imprescindible disposar de la Targeta SIP, per la qual cosa aquells membres de la comunitat universitària que no la posseïsquen, poden donar-se d'alta telemàticament a través del tràmit "Alta d'un ciutadà en el Sistema d'Informació Poblacional (SIP)".

En cas de no disposar de certificat digital o Cl@ve, poden acudir al centre de salut més proper al seu domicili per a sol·licitar la seua emissió provisional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento