Comunitat Valenciana

Mazón (PP) planteja una baixada d'impostos de 1.530 milions

  • Amb eixa reforma, el 80% dels contribuents valencians tindrien «els impostos més baixos d'Espanya», afirma.
ROBER SOLSONA…20210922….VALENCIA…..EL PRESIDENTE DEL PARTIDO POPULAR,CARLOS MAZÓN COMPARECE EN RUEDA DE PRENSA PARA PRESENTAR LA REFORMA FISCAL DEL PPCV.
Carlos mazón, president del PPCV.
ROBER SOLSONA
ROBER SOLSONA…20210922….VALENCIA…..EL PRESIDENTE DEL PARTIDO POPULAR,CARLOS MAZÓN COMPARECE EN RUEDA DE PRENSA PARA PRESENTAR LA REFORMA FISCAL DEL PPCV.

El president del PP valencià, Carlos Mazón, va presentar ahir el document base de la seua reforma fiscal, que compta amb una baixada d'impostos de 1.530 milions amb la qual espera generar 70.000 ocupacions i que el PIB cresca un 1,5%.

Amb aquestes mesures, va dir, el 80% dels contribuents valencians tindran «els impostos més baixos d'Espanya».

La proposta afecta al tram autonòmic d'IRPF, l'impost sobre patrimoni, l'impost de successions i donacions i el de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats.

Mazón va dir que es tracta d'una reforma «per a tots els valencians i l'objectiu de la qual és despertar l'activitat econòmica» i la creació d'ocupació. 

En concret, planteja que l'administració deixe d'ingressar 800 milions per IRPF; 150 per l'impost de patrimoni; 240 en successions i donacions; 220 en transmissions patrimonials i 120 en actes jurídics documentats. 

No obstant això, asseguren, el retorn podria suposar 1.600 milions per a l'economia valenciana en incentivar-se el consum i la contractació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento