Comunitat Valenciana

Erupció.- L'editorial Vicens Vives i Correus envien material escolar a xiquets que han perdut la seua escola a La Palma

L'editorial valenciana Vicens Vives i Correus s'han unit en una acció solidària que repartirà material escolar entre les famílies damnificades per l'erupció del volcà de la Palma per als xiquets que han perdut la seua escola.

En una iniciativa conjunta, les dos companyies s'han posat en contacte amb el president del Cabildo, Mariano Hernández, i amb la direcció dels col·legis afectats perquè Correus procedisca a l'enviament de material quan ho consideren oportú, segons han explicat en un comunicat.

Així mateix, l'Editorial Vicens Vives ha oferit donar lliure accés als seus recursos educatius digitals a tots els col·legis de l'illa. Tot açò amb l'objectiu de facilitar el seguiment escolar dels alumnes en la forma i en el moment que siga possible i així ho sol·liciten el Cabildo i els centres educatius.

En uns moments tan difícils, tant Correus com a Editorial Vicens Vives "volen estar al costat de la població de la Palma, aportant quant estiga al seu abast per a facilitar al màxim la volta a la normalitat dels alumnes i famílies de la Palma", han assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento