Comunitat Valenciana

Mazón diu que al Govern "no li interessa" solucionar l'infrafinançament de la Comunitat i incorre en contradiccions

El president del PPCV, Carlos Mazón, creu que al Govern d'Espanya "no li interessa" solucionar el problema d'infrafinançament de la Comunitat Valenciana, "no creu que calga solucionar el problema de manera immediata" i per aquest motiu "comencen a incórrer en contradiccions entre uns i uns altres perquè no saben com eixir del mal pas".
El president del PPCV, Carlos Mazón, en el centre de la taula.
El president del PPCV, Carlos Mazón, en el centre de la taula.
PPCV
El president del PPCV, Carlos Mazón, en el centre de la taula.

Així ho ha manifestat després d'una reunió amb el president de la Confederació Espanyola de Comerç i president de Confecomerç, Rafael Torres, al costat de la secretària general del PPCV, Maria José Catalá, en ser preguntat per declaracions de la vicepresidenta primera del Govern i ministra d'Assumptes Econòmics, Nadia Calviño, i la vicepresidenta segona i Ministra de Treball, Yolanda Díaz, sobre la reforma del sistema de finançament autonòmic en les seues recents visites a la Comunitat.

Segons Mazón, ací venen "ministra rere ministra, ministre rere ministre, quasi insultant-nos ja. És que ja no és abandó, és que quasi és a dir: els seus problemes no ens interessen per a res i no els abordaré".

El líder dels populars ha lamentat que "fa massa temps que som pitjors que els altres i ningú ve ací ni a reivindicar gens des del Partit Socialista i ningú ve ací a reivindicar assumptes tan gravíssims com el finançament que necessitem", ha insistit.

Mazón no ha vist "cap solució al tema del finançament" i recrimina a la ministra de Treball que visitara aquest dilluns la Comunitat i no parlara d'ocupació jove, de com treballaran els fons europeus per a millorar la situació d'atur, quin pla de xoc estan proposant o com es recolzarà als qui generen ocupació. "De tot això no han parlat, que és el que em preocupa", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento