Comunitat Valenciana

Les pluges provoquen la suspensió de la circulació ferroviària amb Catalunya i de rodalies entre Vinaròs i Castelló

-
Archivo - Imatge d'arxiu de pluges a Vinaròs
Archivo - Imatge d'arxiu de pluges a Vinaròs
AYUNTAMIENTO DE VINARÒS
Archivo - Imatge d'arxiu de pluges a Vinaròs

Les fortes pluges que s'estan registrant en la jornada d'aquest dimecres han provocat a les 14.26 hores el tall de la línia fèrria entre Castelló i Tarragona, així com la línia de Rodalies regional entre les estacions de Castelló i Vinaròs, segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències de la Comunitat Valenciana al seu compte de Twitter.

Encara que la previsió era proporcionar un transport alternatiu per carretera entre Castelló i Vinaròs, finalment tampoc es podrà dur a terme.

A més, les pluges han provocat la inundació de les carreteres N-238 -entre els quilòmetres 4,5 i 7,5- i N-340 -en el quilòmetre 1.058-, a l'altura de Vinaròs.

Les precipitacions acumulades en les últimes quatre hores han aconseguit 59,2 litres per metre quadrat en la localitat de Càlig i 16,4 en Rosell, segons l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET).

Els efectius del Consorci de Bombers de Castelló han realitzat fins al moment 16 servicis relacionats amb la pluja, entre els quals es troben rescats de persones en cotxes que han quedat atrapats, especialment a Vinaròs, on s'ha mobilitzat també la Unitat de Rescat Aquàtic.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha emès un avís especial als ajuntaments alertant de la previsió de pluges i tempestats intenses durant aquesta vesprada i nit en el litoral sud de Castelló i litoral nord de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento