Comunitat Valenciana

Ford Almussafes reprén la producció després de les vacances i recuperarà el torn de nit aquesta setmana

  • Així, es preveu la fabricació d'uns 1.340 vehicles diaris, segons el president del Comité d'Empresa, Carlos Faubel.
Archivo - Arxiu - Ford Almussafes
Ford Almussafes (arxiu).
FORD

La fàbrica de Ford Almussafes (València) ha représ aquest dilluns la seua activitat després de tres setmanes d'aturada vacacional i té previst recuperar aquest dimecres el torn de nit, que romania suspés des del mes d'abril passat.

La producció s'ha reiniciat aquest dilluns "amb normalitat", això sí, únicament amb els torns de matí i vesprada, però a partir del dimecres està previst que es reincorporen els prop de 700 treballadors del torn de nit i fabricar uns 1.340 vehicles diaris, ha explicat a Europa Press el president del Comité d'Empresa i portaveu d'UGT, Carlos Faubel.

Precisament el dia 30 d'aquest mateix mes conclou l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) que afecta la plantilla de Ford Almussafes des de juliol, a conseqüència de la caiguda de la demanda i dels problemes de subministrament dels microxips semiconductors, un component dels vehicles el desproveïment del qual ha colpejat a tot el sector de l'automoció.

Amb la recuperació del torn de nit quedarien "molt pocs" treballadors en ERTO i Faubel espera que puga "tancar-se" l'expedient i que "no hi haja més ERTO" enguany.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento