Comunitat Valenciana

El SAMU recupera les constants vitals de dos homes en parada cardíaca en Alcossebre i Oropesa

-
Archivo - Arxive - Hospital General de Castelló
Archivo - Arxive - Hospital General de Castelló
GENERALITAT VALECIANA
Archivo - Arxive - Hospital General de Castelló

El SAMU ha recuperat les constants vitals de dos homes en parada cardíaca a la província de Castelló, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Al llarg d'aquest dilluns, dos equips mèdics del SAMU van aconseguir revertir la parada cardíaca que patien dos homes, un d'ells en Alcossebre i un altre en Oropesa.

Sobre les 12.30 hores s'alertava el CICU que un home estava en parada cardiorrespiratòria en una urbanització d'Alcossebre. En l'avís s'indicava que un bomber i un policia, tots dos fora de servici, van iniciar la reanimació cardiopulmonar bàsica a l'home.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va continuar amb la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques d'estabilització. Així van continuar fins que van aconseguir recuperar les constants vitals de l'home, de 61 anys.

Posteriorment, el pacient va ser traslladat per parada cardiorrespiratòria recuperada a l'hospital General Universitari de Castelló en l'ambulància de suport vital avançat.

Posteriorment, sobre les 21.00 hores, des del centre de salut d'Oropesa se sol·licitava la intervenció del CICU per a assistir a un altre home també en parada cardíaca. El CICU va mobilitzar una altra unitat del SAMU.

L'equip mèdic va realitzar la reanimació cardiopulmonar avançada i altres maniobres fins que, després de recuperar el seu pols, van aconseguir finalment estabilitzar a l'home.

Després de l'assistència, l'home, de 51 anys, va ser evacuat, també per parada cardíaca recuperada al mateix centre hospitalari que l'anterior pacient.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento