Comunitat Valenciana

Caixa Popular augmenta beneficis un 40% en el primer semestre de 2021, fins als 8,5 milions

Caixa Popular ha obtingut en el primer semestre de l'any uns beneficis de 8,5 milions d'euros, un 40% més que en el mateix període de l'anterior exercici. Els resultats després d'impostos ascendeixen a 6,5 milions d'euros.
Archivo - Arxiu - Oficina de Caixa Popular
Archivo - Arxiu - Oficina de Caixa Popular
FOTOMARVY
Archivo - Arxiu - Oficina de Caixa Popular

A més, l'entitat financera valenciana informa, en un comunicat, que ha finalitzat el segon trimestre de 2021 amb uns dipòsits de 2.092 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 16%.

Caixa Popular destaca que ha continuat amb "una política activa a l'hora d'oferir finançament a les empreses, cooperatives, comerços, autònoms i famílies valencianes".

Les Inversions Crediticies s'han situat en 1.487 milions d'euros, la qual cosa implica un creixement del 16% respecte al 2020. La cobertura total de la Morositat se situa en un 80,5%, amb un descens del ràtio de morositat fins al 3,59%.

Al tancament del semestre, el Marge d'Interessos ha aconseguit els 20,4 milions d'euros, amb un increment del 7%; i el Marge Brut els 30,8 milions d'euros, amb un augment del 12%. El Ràtio d'Eficiència s'ha situat en 58,61%.

D'altra banda, en els últims mesos, Caixa Popular ha obert una nova oficina al centre de València -al carrer Cirilo Amorós- i una altra en la província d'Alacant a la ciutat de Dénia. Amb açò, la xarxa de Caixa Popular se situarà en 77 oficines repartides per les principals poblacions valencianes.

Caixa Popular ja supera els 224.800 clients, dels quals el 78,77% són usuaris de Ruralvía, la banca digital de l'entitat que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

El creixement també es trasllada a l'equip humà, ja que Caixa Popular ha creat en aquests mesos 9 llocs de treball, l'entitat compta amb una plantilla de 394 persones, on la majoria són Sòcies de Treball, i per tant propietàries de la cooperativa.

AGENDA 2030

Per a facilitar la seua consecució de l'Agenda 2030 aprovada per l'ONU, Caixa Popular se centra a desenvolupar 10 dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els objectius que Caixa Popular promou són els relacionats amb la salut i el benestar, l'educació de qualitat, la igualtat de gènere, el treball i creixement econòmic, la indústria, innovació i estructures, la reducció de les desigualtats, les ciutats i comunitats sostenibles, la producció i el consum responsable, l'acció pel clima i, finalment, les aliances, ja que totes les accions es realitzen a través de col·laboracions amb altres organitzacions.

En aquest sentit, la principal entitat financera valenciana ha consolidat la seua aposta per la igualtat entre les persones i ha llançat la primera convocatòria d''Ajudes per la Igualtat'.

Amb un fons de 10.000 euros generat pel 0,7% dels beneficis obtinguts amb la targeta Dona, la cooperativa ha finançat projectes que promouen la igualtat de gènere.

Dins del programa per a emprenedores 'Dona Empren', impulsat amb la Fundació Novaterra i que persegueix l'objectiu de recolzar a dones en risc d'exclusió financera a l'engegada d'iniciatives emprenedores a través de la tutorització i mentorització de les mateixes, s'han engegat nous projectes.

A l'apartat de la sostenibilitat l'entitat ha avançat en ser el 80% de l'energia elèctrica que consumeix provinent de fonts renovables, amb l'objectiu d'aconseguir el 100%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento