Nits de Grec i circ, al 'Jardí dels estels'

  • El festival d'estiu de Barcelona s'inaugura dissabte.
  • Serà amb un muntatge circense italià.
  • Intervenen La Fura dels Baus i alumnes de l'escola Rogelio Rivel.

El Grec comença amb circ italià, El jardí dels estels, dels creadors Marcello Chiarenza i Alessandro Serena. Dissabte s'inaugura d'aquesta manera el festival d'estiu de Barcelona, amb l'esperit d'afiançar tant les arts com els espectacles familiars en la seva programació.

El jardí dels estels es desenvolupa als jardins de l'Amfiteatre Grec, que han estat remodelats per recuperar el seu aspecte original i reforçar l'escenografia. Un dels números més forts presenta en escena una sirena acròbata ficada en una banyera de 800 litres. Membres de La Fura dels Baus i alumnes del primer curs de l'escola de circ Rogelio Rivel de Barcelona faran les seves respectives aportacions al muntatge. A més, hi participa el multipremiat artista ucranià Dmitry Bulkin.

Abans d'aquestes performances, s'interpretarà la primera part de l'obra Criatures, un gran èxit de públic i de crítica a Europa. L'obra està inspirada en el Càntic de les criatures de Sant Francesc d'Assís, amb 7 acròbates keniates, una cantant africana i un còmic de la comedia dell'arte.

* Teatre Grec. Dissabte i diumenge (22.00 hores). Entrades esgotades. www.bcn.cat/grec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento