Comunitat Valenciana

À Punt reforçarà la visibilitat del col·lectiu LGTB+

À Punt Mèdia ha firmat un conveni amb el col·lectiu LGTB+ LAMBDA per a col·laborar en iniciatives conjuntes destinades a la visibilitat de la realitat homosexual, trans i bisexual.
À Punt
À Punt
À PUNT
À Punt

Les dos parts uniran forces per a millorar i promoure la visibilitat de la diversitat d'opcions afectives i sexuals i per a la plena normalització de l'homosexualitat, les identitats trans i la bisexualitat amb el reconeixement dels seus drets a tots els nivells i àmbits.

"La televisió pública té l'obligació de fomentar i divulgar aquestes realitats i donar-li absoluta naturalitat en la nostra programació tant des d'un punt de vista informatiu com en el de l'entreteniment", declara en un comunicat el director general de l'ens, Alfred Costa.

També serà el mitjà de comunicació oficial de Mostra La Pluma, el festival internacional de cinema i cultura per la diversitat sexual, de gènere i familiar que organitza LAMBDA, i donarà cobertura als actes relacionats amb el Dia contra la LGTB-fòbia a l'Esport o el Dia de la Visibilitat Trans.

Aquests dies informarà de les activitats organitzades per l'entitat entorn del Dia de l'Orgull LGTB+, que se celebra el 28 de juny, i participarà formalment en la manifestació convocada a València.

Paral·lelament, la radiotelevisió pública es compromet a acompanyar les informacions sobre agressions a persones LGTB+ amb la inserció del telèfon d'ajuda a víctimes LGTB-fòbia, el 900 101 015 que gestiona ORIENTA, l'oficina integral LGTBI de la Generalitat .

"Ens hem sentit des del principi molt bé acollits en À Punt i sempre han estat quan ho hem necessitat", agraeix el coordinador general de l'organització, Juan F. Fernández Hernández.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento