Barcelona agrada, peró és massa cara, insegura i bruta

  • Critiquen el preu dels pisos, la justícia i la policia.
  • La neteja i l'accès a Internet haurien de millorar.
  • El nivell de vida obté un 6 sobre 10.

Orgullosos de viure en una ciutat, Barcelona, que és cara, té poca oferta d'habitatge, hi manca vigilància policial i para poca atenció als serveis socials i l'educació. Aquest és el veredicte dels que hi viuen, segons l'Enquesta de Qualitat de la Ciutat, on es valora bé el clima, l'oferta d'oci i l'ambient, que contraresten la balança.

Els barcelonins li donen una nota mitjana de 6,6 sobre 10 al seu nivell de vida. I això ho fonamenten en les característiques de la ciutat (clima, proximitat al mar, dimensió o la gent que hi viu). Ara bé, segons destaquen, no els acaba de compensar el cost de viure-hi amb els beneficis que n'obtenen.

Els preus de l'habitatge de venda i de lloguer es consideren abusius i la promoció pública d'habitatges obté un suspens (3,6 sobre 10). Al seu parer, millora respecte el 2004 l'oferta de pisos. Segons els barcelonins, els serveis públics que més han de millorar són la recollida d'escombraries i la connexió a Internet. A la via pública, suspenen les obres i l'accessibilitat aprova pels pèls.

Els ciutadans se senten insegurs quan es fa fosc al centre de la ciutat i, en menor mesura, al seu barri. La presència i la protecció policial obté un 5,1, i puja tres punts el nombre de víctimes de robatoris. A més, el funcionament de la justícia suspén amb un 4,4.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento