Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Comunitat Valenciana torna a ser sobrepassada per Balears com l'autonomia amb menor IA

La Comunitat Valenciana ha deixat de ser aquest dilluns per segona vegada aquest mes l'autonomia amb menor incidència acumulada després de ser sobrepassada de nou per Balears per unes desenes com ja va ocórrer el passat dia 10 de juny. Així, la taxa ha passat de 40,08 casos per 100.000 habitants del passat divendres a la Comunitat Valenciana als 40,93 casos de hui, per darrere dels 40,63 de Balears.
Un sanitari prepara un test d'antígens
Un sanitari prepara un test d'antígens
Kike Rincón - Europa Press
Un sanitari prepara un test d'antígens

Així, segueix en risc de transmissió baix i per davall dels 104,56 casos de mitjana nacional, segons l'actualització del ministeri de Sanitat.

Per la seua banda, el nombre de pacients de coronavirus hospitalitzats en planta ha pujada a 105, tres més que el divendres, la qual cosa implica un 0,93 per cent dels llits ocupats, mentre que els malalts ingressats en les unitats de crítics han baixat a 20, un de menys, el 2,33% dels llits.

En les últimes 24 hores s'han registrat 17 ingressos per coronavirus i 6 altes. Finalment, la taxa de positivitat puja fins al 2,88% i continua per davall del 4,36% de mitjana nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento