Hi haurà velocitat variable a Martorell a finals d'any

  • Els senyals es col·locaran a l'AP-7 i l'AP-2 amb Molins de Rei.
  • El tram d'entrada a Barcelona per la Diagonal es retarda fins al segon semestre de 2010.

A últims d´aquest any els se-nyals de velocitat variable arribaran a les vies AP-7 i AP-2, a la segona corona viària de Barcelona, en el tram comprès entre Martorell (Baix Llobregat) i Molins de Rei. La senyalització i la col·locació dels distintius es començarà a fer a finals de 2009.

Aquest anunci, fet pel director del Servei Català de Trànsit (SCT), Josep Pérez Moya, va arribar el primer dia amb sancions de trànsit per incompliment dels límits de velocitat d´entre 40 i 80 quilòmetres hora en les autopistes C-31 i C-32, la C-31 en el tram de l´autovia de Castelldefels i de la C-32 a l´autopista del Garraf entre el Canal Olímpic i el Nus del Llobregat.

El període d´adaptació a la nova norma per als conductors, que no contemplava multes per als infractors, va entrar en vigència el passat febrer i es va prorrogar fins ahir, dilluns.

Des de la posada en marxa d´aquesta mesura, el nombre d´accidents amb víctimes es va reduir en un 51% durant el primer trimestre de l´any a les carreteres catalanes incloses. Respecte a l´extensió de la velocitat variable entre Molins de Rei i l´entrada de Barcelona per la Diagonal, es retardarà fins que finalitzin les obres del carril bus-VAO, previstes per al segon semestre de 2010. El proper tram que es cobrirà amb velocitat variable serà el de l´AP-7 i la B-30 entre el Nus del Papiol i Montmeló (Vallès Oriental).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento