Comunitat Valenciana

Un viatge en el temps amb Albena i una obra infantil amb titelles acomiaden la temporada a la Sala l'Horta

La Sala L'Horta finalitzarà aquest cap de setmana la programació regular de la temporada 2020-2021 amb una doble oferta d'arts escèniques que convida als adults a viatjar al nostre passat recent, i d'altra banda reclama l'atenció dels més xiquets per a volar amb la imaginació a un tendal en el qual ocorren moltes coses.
'Waterloo' D'Albena Teatre
'Waterloo' D'Albena Teatre
SALA L'HORTA
'Waterloo' D'Albena Teatre

Ningú deixa d'existir mentre algú explique la seua història. Eixa és la premissa de partida de 'Waterloo', la nova producció d'Albena Teatre, i la número 25 dins de la trajectòria de la veterana companyia valenciana. El centre cultural de Castellar-Oliveral acollirà aquest espectacle el dissabte 29 de maig a les 19.00 hores, dins de la seua línia de comèdia per a adults.

Es tracta d'un monòleg en clau d'humor protagonitzat per Carles Alberola (Alzira, 1964) i coescrito i dirigit per ell mateix al costat de Pasqual Alapont. Al llarg de 75 minuts, el conegut actor, director i dramaturg desgranarà un típic diumenge de paella, en un hort i una família qualsevol. Tot açò a partir d'una foto datada el 7 d'abril de 1974 que es troba en una caixa de cartó.

L'endemà, el diumenge 30 de maig, arribarà el torn del públic de primera infància amb un espectacle de poesia visual, titelles, ombres, reguitzells i cançons en llengua valenciana. 'El Tendal' és una experiència teatral creada per la companyia Pàmpol Teatre i destinada a promoure el plaer pel teatre als bebés d'entre 0 i 3 anys, mostrant el món que ens envolta a través de les emocions. Mario Caballero dirigeix aquesta singular peça, interpretada sobre l'escenari per Sandra Prim i Sonia Rosillo. S'oferiran dos funcions de 'El Tendal': una matutina a les 12.00 i una altra a les 18.00 hores.

XXII CAMPANYA ESCOLAR

Amb aquest doble programa, la Sala L'Horta acomiada la programació regular de la temporada fins al pròxim mes d'octubre. El teatre arrancarà aleshores la seua XXII campanya escolar, en la qual tornarem a reunir títols d'alt valor pedagògic que contribuïsquen a acostar als més xiquets a la màgia del teatre i els ajude a consolidar la seua formació en valors com l'empatia i el respecte a la naturalesa.

Per la seua banda, la programació regular del teatre per als caps de setmana es reprendrà a mitjan octubre, després de la tradicional festa de reobertura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento