Comunitat Valenciana

Investigadors presenten unes mascaretes que inactiven el SARS-CoV-2 "en menys d'un minut"

  • Han sigut desenvolupades en el laboratori de Biomaterials i Bioenginyeria de la UCV, liderat pel professor Ángel Serrano.
  • L'empresa alacantina Visormed (situada a Rojals) s'encarregarà de fabricar i comercialitzar aquest producte.
Archivo - Arxiu - Universitat Catòlica de València
Universitat Catòlica de València
UCV
Archivo - Arxiu - Universitat Catòlica de València

L'Universitat Catòlica de València (UCV) presentarà aquest dijous, 6 de maig, les mascaretes FFPCOVID MASK creades per Visormed-UCV Research, capaces d'inactivar el SARS-CoV-2, la grip i bacteris multirresistents "en menys d'un minut".

Durant la presentació, a les 11 hores en el Campus de València-Sant Carlos (C/Quevedo, 2), es mostraran les mascaretes desenvolupades juntament amb l'empresa valenciana Visor Medical, fruit de la investigació realitzada des de l'inici de la pandèmia pel Laboratori de Biomaterials i Bioenginyeria de la UCV, liderat pel professor Ángel Serrano, segons ha explicat la institució acadèmica.

Els investigadors van aconseguir desenvolupar fa diversos mesos, amb la col·laboració d'investigadors del Regne Unit, Corea del Sud i Noruega, filtres per a mascaretes capaços d'inactivar el SARS-CoV-2 i bacteris multirresistents en menys d'un minut.

L'empresa alacantina Visormed (situada a Rojals) ha fabricat i comercialitzarà les mascaretes desenvolupades a partir de les investigacions de l'equip de la UCV.

En la presentació intervindran el director general d'Investigació i Alta Inspecció Sanitària de la Conselleria de Sanitat, Javier Burgos, el vicerector d'investigació de la UCV, Francisco Arteaga, el professor Serrano i José Antonio Soriano, per part de Visor Medical.

D'altra banda, el Grup de Biomaterials i Bioingeniería liderat per Serrano està desenvolupant, amb la col·laboració de la Universitat de Louisiana (els Estats Units) esprais nasals antiCOVID-19 mitjançant nanomaterials de carboni i clorur de benzalconi.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento