Comunitat Valenciana

Les Arts dedica un concert matinal a Martín i Soler i Mozart, rivals en la Viena imperial

El Palau de les Arts dedica a Vicente Martín i Soler i a Mozart la sessió de 'Matins a Les Arts' del 25 d'abril, amb obres d'aquests compositors rivals en la Viena imperial del XVIII a càrrec de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV).

Aquest diumenge al migdia, la sala principal del coliseu torna a obrir les seues portes amb aquesta activitat que permet a la ciutadania gaudir de la seua primera experiència en el teatre des del seu espai més emblemàtic, per sol cinc euros.

Dos compositors coetanis i rivals en popularitat protagonitzen la jornada. L'Orquestra, en formació camerística de vent-fusta, interpreta per a aquesta 'matinée' musical 'Divertimento número 3 en Si bemol mayor', del valencià, i 'Serenata número 10 en Si bemol mayor, K361, "Gran Partita"' del geni de Salzburg.

Com a complement, el vestíbul principal de l'auditori alberga una exposició amb peces del vestuari de la nova producció de 'Il tutore burlato', la primera òpera de Martín i Soler, que Les Arts ha portat per la Comunitat Valenciana sota la direcció escènica de Jaume Policarpo.

Les Arts compleix "escrupolosament" la normativa sanitària per a garantir la seguretat del públic. A més de la presa de temperatura i de l'ús obligatori de mascareta, el personal vigila el manteniment de la distància i un accés i desallotjament de la sala controlat per a evitar aglomeracions.

A aquestes mesures s'uneixen altres com l'ús restringit dels banys i ascensors, punts amb dispensadores de gel hidroalcohòlic, renovació permanent de l'aire durant les 24 hores i desinfecció diària amb productes biocides autoritzats.

Des de la direcció del teatre es prega al públic que planifique la seua arribada amb antelació suficient per a garantir un accés fluït a la sala.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento