Comunitat Valenciana

Detinguda una dona per colpejar i mossegar al seu marit després d'una discussió a València

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Exposició de la ciutat de València a una dona de 42 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar després de colpejar i mossegar al seu marit després de mantindre una discussió.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Cotxe de la Policia Nacional

Els fets van ocórrer en la matinada d'aquest passat dijous, quan la sala 091 va alertar els agents perquè es dirigiren a un domicili del districte d'Exposició, on pel que sembla una dona mantenia una actitud molt violenta.

Els agents es van presentar en el lloc i van localitzar un home i una dona, que es trobava molt alterada i poc col·laboradora. De fet, va arribar a espentar al seu marit i intentar tancar la porta a la patrulla, que va impedir aquesta situació.

Els policies van esbrinar que durant la vesprada la parella havia mantingut una discussió i la dona s'havia traslladat al pis contigu. L'home, davant el desconeixement del que poguera fer la seua dona a causa del seu estat d'alteració, va decidir cridar emergències.

Els agents van observar que l'home presentava una ferida en el llavi i una altra en el bíceps i manifestava que la seua dona li havia donat una mossegada en el braç i una punyada en la cara.

Finalment, mentre els policies parlaven amb el marit, ella va començar de nou a discutir amb ell i, en un moment donat, va arribar a espentar-ho i a encarar-se amb els agents, per la qual cosa va haver de ser reduïda a causa de la seua gran agressivitat.

Després del succeït, la dona ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento