Comunitat Valenciana

El magazín de Màxim Huerta en À Punt acumula un augment del 25% en audiència des de gener

El programa 'Bona Vesprada' d'À Punt, presentat de dilluns a divendres per Màxim Huerta al costat de Maria Fuster i Joan Espinosa, ha incrementat en les dos últimes setmanes el seu rècord setmanal: del 5 a el 11 d'abril (4,1% de quota de pantalla i 50.000 espectadors) i del dia 12 al 18 (4% i 48.000).
Màxim Huerta, presentador de Bona Vesprada d'À Punt
Màxim Huerta, presentador de Bona Vesprada d'À Punt
À PUNT
Màxim Huerta, presentador de Bona Vesprada d'À Punt

Aquestes xifres suposen un creixement del 25% respecte a la seua estrena en el mes de gener i una millora de la franja d'emissió en 1,5 punts d'audiència respecte al mateix mes de 2020, ressalta la radiotelevisió pública autonòmica en un comunicat.

'Bona Vesprada' va registrar el seu rècord històric dijous passat 15 amb un 6,1% de quota i 77.000 espectadors i arriba al 5,5% de mitjana entre les persones que parlen valencià, superant a La Sexta i Cuatro en la seua franja en aquest 'target'.

De fet, aquest programa que s'emet de dilluns a divendres de 16.15 a 20.30 hores és el que més aporta a la dada mensual d'À Punt, en concentrar un 26,8% de l'audiència diària del canal.

Més d'1,9 milions de valencians han contactat amb 'Bona Vesprada' des de la seua estrena l'11 de gener, la qual cosa suposa el 40,7% de la població de la Comunitat. Per tot açò, l'ens creu que comença a estar entre les opcions preferides dels espectadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento