Comunitat Valenciana

La incidència acumulada a la Comunitat Valenciana puja fins als 39,27 casos per 100.000 habitants

  • Continua sent la regió amb la taxa més baixa i es troba molt allunyada dels 230,54 casos de la mitjana nacional.
Punt de vacunació massiva de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló
Punt de vacunació massiva de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló
GVA
Punt de vacunació massiva de l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló

La incidència acumulada (IA) a 14 dies a la Comunitat Valenciana ha crescut tres punts aquest dilluns fins a situar-se en 39,27 casos per cada 100.000 habitants, enfront dels 36,24 casos del divendres.

D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana continua sent la regió amb una taxa més baixa i es troba molt allunyada dels 230,54 casos de mitjana nacional, segons l'actualització de dades del Ministeri.

Així mateix, els hospitalitzats en planta també han crescut, ja que en aquests moments hi ha 267 pacients covid ingressats en planta, 28 més que el divendres, que ocupen el 2,34% dels llits disponibles. A més, en les unitats de crítics hi ha 67 malalts, set més que el divendres, que ocupen el 7,31% dels llits.

En les últimes 24 hores s'han registrat 33 ingressos per coronavirus i s'han donat cinc altes. Finalment, la taxa de positivitat a la Comunitat Valenciana ha pujat a fins al 4,63%, quasi un punt més que el divendres, però significativament per davall de la mitjana nacional, que se situa en el 7,54%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento