Comunitat Valenciana

Detingut un home per agredir la seua parella i abusar sexualment de la filla d'ella

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a un home de 45 anys per presumptament agredir, escopir i insultar la seua parella i per, paral·lelament, abusar sexualment d'una de les filles de la dona, menor d'edat.
Nota De Premsa: "La Policia Nacional deté a un home que va retindre a una dona en un domicili i la va forçar a tindre sexe oral "
Nota De Premsa: "La Policia Nacional deté a un home que va retindre a una dona en un domicili i la va forçar a tindre sexe oral "
POLICÍA NACIONAL
Nota De Premsa: "La Policia Nacional deté a un home que va retindre a una dona en un domicili i la va forçar a tindre sexe oral "

Se li acusa de ser el presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, abús sexual i atemptat a un agent de l'autoritat, ja que també va insultar i va increpar als agents que van acudir a arrestar-ho, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

Els fets van ocórrer el dimarts, en una vivenda d'un domicili del districte d'Abastos de València (València) sobre les 14.05 hores de la vesprada, quan la Sala 091 va alertar els agents d'una possible agressió d'un home cap a la seua parella.

Immediatament, els policies es van dirigir al domicili, on la dona els esperava en el replanell atemorida. Pel que sembla, l'home l'havia espentat contra la paret i havia rebut un fort colp en la part posterior del muscle dret, durant una discussió originada perquè l'individu havia recriminat a la víctima que gastava molts diners.

Arran d'aquest retret, es va deslligar una forta discussió entre tots dos que va culminar quan ell presumptament va espentar a la dona contra la paret en presència dels fills menors d'ella.

Una filla de la víctima, espantada, va avisar el seu oncle, que va acudir al domicili. Quan el familiar va arribar, l'ara detingut suposadament ho va rebre a colps, però finalment va poder zafarse i marxar-se.

Els agents van esbrinar que, presumptament, l'home portava any i mig insultant i escopint a la dona. A més, la víctima va manifestar als agents que l'obliga a vestir-se totalment tapada.

En el transcurs de la intervenció, la filla de la víctima li va explicar a la patrulla policial que la parella de la seua mare, en diverses ocasions quan ella estava distreta, l'home havia aprofitat per a acostar les seues parts íntimes contra el seu cos. Pel que sembla, aquests fets havien començat tres setmanes abans, quan l'home es va acostar a la xiqueta i la va besar en el front. La menor va observar un "comportament estrany", segons Prefectura.

Els agents van localitzar l'individu en l'interior del domicili. L'home va començar a insultar i increpar als policies i, quan la patrulla policial va tractar de detindre-ho, va mostrar una forta resistència, es va negar a abandonar la casa i va seguir insultant els agents.

Finalment, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, abús sexual i atemptat a agent de l'autoritat. Ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento