Canaletes a l'última moda

  • El cor de la Rambla va acollir una passarel·la.
  • Organitzada pels 16 eixos comercials barcelonins.

L'any passat, els més de 10.000 establiments associats de Barcelona van fer dels voltants de l'emblemàtic Palau de la Música un enorme aparador dels seus estocs per convidar els barcelonins a fer ús de la botiga de barri i comprar-hi els seus articles. La idea va funcionar i la Fundació Barcelona Comerç la va repetir en un marc que es presta a la desfilada de forma habitual: la Rambla.

La moda va sortir novament al carrer. Es preveuen fins abans de l'estiu espectacles semblants a Horta, Sants, Sant Andreu i Sant Gervasi. A la tardor es faran cinc desfilades més en altres barris amb eixos comercials associats. El pressupost total de la iniciativa arriba als 180.000 euros. Aquestes passarel·les tenen cinc anys d'existència, però van començar d'una forma «molt amateur, els mateixos botiguers o clients eren els que feien de models», recordava el president de la Fundació, Joan Mateu.

Però, la cosa era ben diferent. Els i les maniquins eren professionals, a excepció de dos joves que s'han ficat en aquest món gràcies al càsting organitzat pels eixos i que els va permetre un mes de formació gratis en modelatge. De fet, les inscripcions a les noves proves estan obertes fins al 31 de maig al web www.modalcarrer.com.

Es van mostrar models i complements de 16 establiments de la Rambla i el Maremàgnum. La passarel·la al bell mig de Canaletes ocupava 50 metres quadrats i es va desenvolupar durant 60 minuts, a partir de les 20.30 hores, amb molta expectació. Es van haver d'habilitar més d'un miler de cadires perquè assistents i convidats poguessin seguir la desfilada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento