Comunitat Valenciana

Cinema 'queer horror', música, dansa i teatre centren el programa cultural del museu de Belles Arts de València

Un cicle de cinema de 'Queer Horror', conferències, música, dansa i teatre centren el programa cultural del segon trimestre de l'any del Museu de Belles Arts de València.

Així, els dimarts de cinema estan dedicats al 'Queer Horror', un encreuament entre el 'queer' i el gènere cinematogràfic de l'horror que mostra comportaments i problemàtiques homosexuals de forma metafòrica, amb títols tan primitius d'aquest gènere com 'La hija de Drácula', de 1936, fins a 'La piel que habito', de 2011.

Els dimecres s'ocuparan amb música de diferents estils (flamenc, clàssica, pop) amb dansa i s'introdueix el teatre amb representacions de format de curta durada de les companyies 'Vudú Teatro' i 'Nelo Sebastián'.

Entre els conferenciants del dijous, les sessions s'iniciaran amb Tomás Llorens, exdirector de l'IVAM i del Museu Nacional Centre d'Art Regna Sofia, i conservador-cap del Museu Thyssen-Bornemisza de 1991 a 2005, i comptarà amb destacats noms com els de Amadeo Serra (Universitat de València), Fernando Checa (Universitat Complutense de Madrid), Dolores Jiménez-Blanco (Ministeri de Cultura), Pilar Benito (Patrimoni Nacional) o Miguel Zugaza (Museu de Belles arts de Bilbao).

El curs de formació organitzat per l'Associació d'Amics del Museu aquest trimestre estarà dedicat al Modernisme i en els matins dels diumenges repetirà 'Títeres La Matallina' per la seua gran acceptació entre el públic infantil.

El cicle de cinema comença les 17.00 hores; les activitats d'arts escèniques i acadèmiques, a les 18.00 hores; el curs de formació serà els divendres a les 11 hores, i els diumenges infantils, també a les 11 hores.

ENTRADA GRATUÏTA FINS A COMPLETAR AFORAMENT

La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10.00 hores del dia anterior a cada activitat, cridant el telèfon 96 387 03 00 (màxim, 2 localitats per persona).

La informació detallada es pot trobar en la web del Museu:

Mostrar comentarios

Códigos Descuento