Íntim i desconcertant

  • El cantant, compositor i pianista Antony Hegarty avança el disc que editarà el proper 2010.
El músico neoyorquino Antony.
El músico neoyorquino Antony.
Archivo
El músico neoyorquino Antony.

La inclusió d'Antony and The Johnsons al X Festival del Mil·lenni demostra la varietat dels artistes que participen al certamen d'enguany. El cantant, pianista i compositor de Nova York es presenta avui al Palau de la Música amb un avançament del seu nou disc, The Crying Light, que no sortirà a la venda fins al proper 2010.

Antony Hegarty va fer el salt internacional amb el treball I Am a Bird Now, que  va ser guardonat amb el Mercury Music Prize del 2005 al millor treball discogràfic. D'orígens anglesos, Hegarty també va ser premiat al Regne Unit com a millor cantant masculí en els Brit Awards del 2006.

La seva peculiar manera d'interpretar vocalment les seves cançons, plena d'intimisme i força, ha cridat l'atenció d'intèrprets en la seva línia, com la islandesa Björk i els novaiorquesos Hercules & Love Affair.

Amb tots dos ha col·laborat estretament Hegarty.  L'artista va fer acte de presència en un documental sobre el cantant Leonard Cohen, I'm Your Man, i en un biopic sobre Bob Dylan, I'm Not There.

* Palau de la Música, 4-6. Avui a partir de les 21.00 hores. Preu: 18 a 68 euros. Més informació a la pàgina web www.festivalmil-lenni.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento