Comunitat Valenciana

'L'Alqueria Blanca' es converteix en l'estrena més vista d'À Punt, amb un 12,8% de quota de pantalla

  • L'especial 'Torna L'Alqueria Blanca', conduït per Máximo Huerta i Maria Fuster, va aconseguir un 10,3% de share.
?L?Alqueria Blanca?, L'Estrena Més Vista En À Punt
?L?Alqueria Blanca?, L'Estrena Més Vista En À Punt
À PUNT
?L?Alqueria Blanca?, L'Estrena Més Vista En À Punt

'L'Alqueria Blanca' s'ha convertit en l'estrena més vista d'À Punt, amb un primer capítol que ha aconseguit un 12,8% de share i una fidelitat del 74,6% en el prime time del diumenge, segons ha informat la cadena en un comunicat.

El primer capítol de la temporada 12 de 'L'Alqueria Blanca', 'Redéu, Miquel', va aconseguir un 12,8% de quota i un total de 276.000 espectadors van veure tot el capítol, amb la qual cosa es converteix en l'estrena de ficció més vista de la història d'À Punt i la segona emissió més seguida, només superada per l'especial 'Campanades 2020'.

La cadena ha subratllat la fidelitat dels espectadors, amb un 74,6% de persones que van començar a veure el capítol i es van quedar fins al final. Tota la programació especial preparada amb motiu de l'estrena va ser vista en algun moment per 525.000 persones. Aquesta quota creix fins al 19,4% en persones adultes entre 25 i 44 anys i fins a un 27,2% en xiquets i xiquetes.

D'aquesta manera, À Punt es va convertir així en la segona opció de la nit de diumenge per a les famílies valencianes durant l'emissió del capítol, només per darrere de Telecinco.

El minut d'or del dia en À Punt va ser a les 22.55 hores, quan es va aconseguir un 14,9% de share i 302.000 espectadors. L'especial 'Torna L'Alqueria Blanca', conduït per Máximo Huerta i Maria Fuster, amb la participació dels protagonistes de la sèrie, va aconseguir un 10,3% de share. La quota va arribar al 16,7% entre els espectadors entre 25 i 44 anys.

A més, #TornaLAlqueriaApunt va ser tendència en xarxes socials a la Comunitat Valenciana i el hashtag ha tingut fins al moment un total de 4,8 milions d'impressions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento