Comunitat Valenciana

Cultura.- El cinema valencià busca inversors en l'European Film Market de la Berlinale

Un total de 22 pel·lícules valencianes busquen inversors i compradors en el pavelló virtual de l'European Film Market (EFM) del Festival Internacional de Cinema de Berlín (Berlinale), que a causa de la crisi sanitària, s'anticipa a l'inici del propi festival, previst per al mes de juny, i celebra la seua primera edició de forma exclusivament 'online', de l'1 al 5 de març de 2021.
L'IVC promou l'audiovisual valenciana en la Berlinale
L'IVC promou l'audiovisual valenciana en la Berlinale
GVA
L'IVC promou l'audiovisual valenciana en la Berlinale

L'Institut Valencià de Cultura recolza la participació valenciana amb l'objectiu de donar suport a la seua presència "en aquest important fòrum cinematogràfic perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar, trobar finançament o vendre les seues pel·lícules en el mercat internacional".

Les produccions participants han sigut arreplegades en un catàleg i un vídeo promocional que, amb el lema 'Films From València', serviran per a donar visibilitat a la indústria audiovisual valenciana i ampliar el seu horitzó en el mercat internacional.

El catàleg, publicat íntegrament en anglés per a complir amb l'objectiu d'internacionalització de la producció valenciana, comprèn tant la producció recent ja estrenada, com els projectes que estan en desenvolupament i que es poden beneficiar de l'aparador que suposa un mercat internacional de tant prestigi.

La Comunitat Valenciana participa sota el paraigua de l'ICEX i l'IVC. I compta amb una pàgina pròpia dins del mercat virtual des de la qual es pot accedir a la informació de les produccions valencianes proporcionada per productors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento