Comunitat Valenciana

L'Hemisfèric reposa al març la pel·lícula 'Flames 3D, història d'una falla'

  • El documental, primer sobre aquestes festes rodat en 3D, es projectarà a partir del pròxim dilluns 1 de març.
  • L'actor Juli Mira aporta la seua veu a la cinta i el músic Borja Penalba s'encarrega de la banda sonora original.
Reestreno Al març De la Pel·lícula 'Flames 3D, Història D'Una Falla
Reestreno Al març De la Pel·lícula 'Flames 3D, Història D'Una Falla
GVA
Reestreno Al març De la Pel·lícula 'Flames 3D, Història D'Una Falla

L'Hemisfèric projectarà a partir de l'1 de març el documental '3D Flames, història d'una falla', el primer que es va realitzar en 3D sobre les Falles de València i que es va estrenar l'any 2013, segons han informat fonts de la Generalitat.

La Ciutat de les Arts i les Ciències vol mostrar amb la seua reposició el seu suport al món faller i posar en valor aquestes festes en el segon mes de març sense Falles a causa de la pandèmia.

La pel·lícula narra com es viuen aquestes festes declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco el 2016. Es mostren els moments més significatius de la vida fallera com la plantà o l'ofrena, les vivències de diversos personatges, fins i tot els moments íntims de l'artista en el seu taller o d'una comissió. Tot açò emmarcat per la banda sonora original realitzada per Borja Penalba.

En la projecció, Leonardo da Vinci, a qui li presta la seua veu l'actor Juli Mira, 'conta' en primera persona com passa d'una idea de l'artista faller Manolo García a una obra d'art plantada per la falla Na Jordana l'any 2012.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento