Comunitat Valenciana

Detingut un jove de 19 anys com a presumpte autor de diversos robatoris comesos a Alaquàs

La Policia Local d'Alaquàs (València) ha detingut el presumpte autor de diversos robatoris comesos en les últimes setmanes en el terme municipal. El detingut és un jove de 19 anys i veí de la localitat.
Policia Local d'Alaquàs (València)
Policia Local d'Alaquàs (València)
AYUNTAMIENTO DE ALAQUÀS
Policia Local d'Alaquàs (València)

La majoria dels actes comesos presumptament pel detingut han sigut furts per distracció o robatoris amb intimidació d'objectes com terminals de telefonia mòbil, bicicletes o algun instrument musical, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

La detenció va tindre lloc dijous passat gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que es va produir quan l'autor es disposava a accedir a un immoble abandonat en l'avinguda País Valencià.

El veïnat va alertar la Policia Local de la presència d'una persona aliena a la comunitat de propietaris. Els agents es van desplaçar fins al lloc i van procedir a la seua detenció en comprovar que intentava accedir a la vivenda de manera forçosa.

Després de les primeres investigacions, la Policia Local ha pogut relacionar aquest fet amb la resta de robatoris produïts en els últims dies. En aquest punt, els agents treballen en la recuperació de la major part d'objectes sostrets, encara que han comprovat que alguns han sigut ja venuts per internet.

En les últimes setmanes, algunes persones afectades pels robatoris han comunicat per xarxes socials els fets i han fet públics els mòbils sostrets per a facilitar la seua localització. La Policia Local d'Alaquàs ha agraït la col·laboració de la ciutadania.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento