Comunitat Valenciana

Cvirus.- El 99,5% dels grups d'alumnes dels centres educatius acaba la tercera setmana de febrer sense incidències

El 99,5% dels quasi 47.000 grups que hi ha en les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics ha seguit les classes presencials sense que s'haja presentat cap incidència en la setmana que va del 15 al 19 de febrer. Així ho destaca la Conselleria d'Educació, que subratlla que el total d'aules confinades es redueix un 53% i se situa en els nivells d'inici de curs.
Archivo - Arxive - Aula d'un col·legi (arxiu)
Archivo - Arxive - Aula d'un col·legi (arxiu)
María José López - Europa Press
Archivo - Arxive - Aula d'un col·legi (arxiu)

En concret, dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, ha conclòs la setmana sense cap aula confinada el 93%, és a dir, 1.715 centres. Aquestes dades s'extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la segona setmana de febrer, grups que romanen confinats de setmanes anteriors i grups que ja s'han desconfinat.

S'ha determinat el confinament de 68 grups de 42 centres educatius, 56 grups menys que en la setmana anterior. Això suposa una caiguda del 45% en el ritme de nous confinaments. Aquesta és la segona xifra més baixa de confinaments des de l'inici de curs, informen des del departament que dirigeix Vicent Marzà.

S'han desconfinat 305 grups de 175 centres educatius. Des que el passat 7 de gener es reobriren els centres educatius després de les vacances, aquesta setmana és la quarta consecutiva en la qual els desconfinaments d'aules superen els aïllaments preventius.

Romanen confinats d'altres setmanes 146 grups de 88 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats en finalitzar la setmana passada ha sigut de 214 grups de 130 centres educatius. L'acumulat d'aules confinades es redueix un 53%.

Dels 818.644 alumnes d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP, hi ha un 0,3 % de positius actius, 2.243 alumnes. Amb l'aplicació dels protocols i les mesures de seguretat, s'ha establit l'aïllament preventiu, per haver sigut contactes estrets amb positius, d'un 0,7 % d'alumnes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento