Comunitat Valenciana

Detingut a Elx per apunyalar en el muscle un excompany de treball per no donar-li el mòbil

La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut un home per presumptament agredir amb un ganivet un antic company de treball per negar-se a donar-li el telèfon mòbil. La víctima va ser auxiliada per un motorista fins a l'arribada dels servicis d'emergències.
Cotxe de la Policia Local d'Elx
Cotxe de la Policia Local d'Elx
PL
Cotxe de la Policia Local d'Elx

Divendres passat, 12 de febrer, un avís va alertar que prop de l'avinguda de la Llibertat es trobava una persona amb lesions. Els agents van trobar l'agredit dempeus i amb ferides d'arma blanca en el muscle, informa l'Ajuntament d'Elx en un comunicat.

Després de cridar immediatament al 112, la víctima va relatar que el seu excompany de treball li havia agredit perquè li va exigir el telèfon i en negar-se li va clavar un ganivet a l'altura de l'omòplat esquerre.

Mentre esperava l'arribada de l'ambulància, l'agredit va requerir l'auxili d'un motorista, que passava per la zona i va ser qui li va retirar l'arma.

Finalment, les patrulles es van personar en el domicili de l'agressor i, després de reconéixer els fets, va ser detingut sense major incidència i traslladat a dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento