Comunitat Valenciana

Alexander Liebreich serà el director titular de l'Orquestra de València

  • El músic alemany s'incorporarà al càrrec a partir de la temporada 2021-2022, com ha anunciat l'Ajuntament.
  • L'actual mestre titular, Ramón Tebar, continuarà vinculat com a director principal associat.
A. Liebreich Palau Música
A. Liebreich Palau Música
EVA RIPOLL
A. Liebreich Palau Música

El director alemany Alexander Liebreich serà el director titular designat de l'Orquestra de València (OV) a partir de la temporada 2021-2022 i titular i artístic les següents quatre temporades. L'actual mestre titular de la formació, Ramón Tebar, continuarà vinculat com a director principal associat.

Així ho han anunciat, en un comunicat, la regidora de Cultura de l'Ajuntament de València i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello i el director del Palau, Vicent Ros.

Per a Tello, el, director alemany "era la nostra millor opció per a la pròxima titularitat, tant per la seua qualitat, currículum i prestigi internacional com per haver obtingut les màximes valoracions del professorat de l'Orquestra de València".

Així mateix, també han confirmat que l'actual director titular i artístic Ramón Tebar, seguirà al capdavant de l'Orquestra de València fins al final de la present temporada, moment en el qual continuarà vinculat com a director principal associat de la formació simfònica valenciana.

Tebar va debutar el 2016 amb l'orquestra i va ser nomenat director artístic i titular a l'any següent. "El mestre Tebar -declara Tello- em va fer saber fa temps de la dificultat que suposava compaginar administrativament el seu treball com a titular de l'Orquestra, i la seua important i densa agenda de concerts internacional, que s'ha vist agreujada per les repercussions de la pandèmia".

"Per això, i davant la finalització de la seua titularitat hem treballat a buscar un director titular de gran qualitat i reconeixement internacional com és Alexander Liebreich, i hem acordat que Ramón Tebar seguisca vinculat a l'Orquestra com a director principal associat, propiciant una transició el més positiva possible", apunta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento