Comunitat Valenciana

Detingut per robar en un comerç de Montcada i amenaçar una treballadora amb un objecte punxant

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un home de 39 anys després que presumptament assaltara un comerç de Montcada (València) i amenaçara amb un objecte punxant una treballadora per a obligar-la a buidar la caixa registradora. L'individu va fugir amb un botí de 300 euros.

La Guàrdia Civil, dins dels servicis establits de forma permanent en el marc del pla d'actuacions per a la prevenció de robatoris amb violència, ha arrestat l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets van ocórrer sobre les 09.10 hores del dia 30 de desembre en un comerç de Montcada. Els agents van rebre un avís que alertava sobre la comissió d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en l'interior d'un establiment comercial on s'havia utilitzat com a mitjà d'intimidació un objecte punxant, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Agents de la Guàrdia Civil de Montcada van iniciar una investigació per a detindre l'autor i, després de diverses tasques, van aconseguir detindre el passat 8 de febrer a un home de 39 anys per la seua presumpta participació en aquest robatori amb violència i intimidació.

Pel que sembla, el detingut va aprofitar l'absència de clients per a accedir al local -vestit amb roba fosca, passamuntanyes i guants-, i, després d'esgrimir un objecte punxant, obligar la treballadora a obrir la caixa registradora. Suposadament es va apoderar així de 300 euros.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció nº3 de Montcada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento