Comunitat Valenciana

La vivenda en lloguer a la Comunitat Valenciana s'encareix un 2,3% interanual al gener, segons Idealista

  • En comparació amb el passat mes de desembre, el preu del lloguer en la regió ha baixat un -0,4%.
Vivenda a València
Vivenda a València
EUROPA PRESS
Vivenda a València

El preu de la vivenda en lloguer a la Comunitat Valenciana s'ha situat al gener del 2021 en una mitjana de 7,7 euros el metre quadrat, la qual cosa suposa un increment del 2,3% respecte al mateix mes l'any passat, segons les dades del portal immobiliari Idealista.

No obstant açò, en comparació amb el passat mes de desembre, el preu del lloguer en la regió valenciana ha baixat un -0,4% i en el comparatiu trimestral ha caigut un -1,1%.

Per províncies, la de València ha registrat el preu més car amb un lloguer a 8,2 euros el metre quadrat, després d'un increment interanual de l'1,8% i això, a pesar de caure un -1,3% trimestral i un -0,4% mensual.

La segona més cara és Alacant, amb un preu mitjà del lloguer de 7,2 euros el metre quadrat, la qual cosa suposa un descens interanual del -0,8%, un -1,1% trimestral i un -0,4% mensual.

Finalment Castelló arriba als 6,1 euros el metre quadrat de mitjana després de veure pujar els seus preus un 8,2% en comparació del gener del 2020. Trimestralment creix un 0,5% i mensualment baixa un -0,4%.

En el conjunt d'Espanya, gener ha tancat amb una baixada del preu del lloguer en del 0,9%, fins als 11 euros per metre quadrat, la qual cosa a més suposa un descens del 3,2% trimestral, segons l'últim informe de preus publicat per idealista. En termes interanuals, el preu ha descendit un 0,1%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento