Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Comunitat Valenciana sobrepassa per primera vegada els mil casos d'incidència acumulada

La Comunitat Valenciana no deixa de polvoritzar rècords consecutius en depassar la incidència acumulada per primera vegada els mil casos, en concret, 1.075,77 per cada 100.000 habitants, mentre que la pressió hospitalària està desbordada: un 38,60% d'ocupació de llits d'aguts per pacients covid i un 55,30% d'UCI, segons dades del Ministeri de Sanitat.
Especialistes i pacient en UCI
Especialistes i pacient en UCI
RIBERA
Especialistes i pacient en UCI

Així, en aquests moments hi ha un total de 636 pacients covid ingressades en les UCI, el 55,30% dels llits, prop de dos punts més que ahir, molt lluny del 25% que estableix el llindar del Ministeri per a considerar molt alt el risc, i davant del 35,02% de mitjana nacional.

A més, els hospitals valencians tenen actualment 4.655 pacients covid ingressats en planta, el 38,60% dels recursos, davant del 38,17%. Només en les últimes 24 hores es van registrar 638 hospitalitzacions davant de 555 altes. D'aquesta manera, la Comunitat segueix sent la que major saturació dels seus recursos assistencials presenta.

Així mateix, la incidència acumulada ha superat per primera vegada els mil casos, en concret, 1.075,77 per cada 100.000 habitants, en els últims 14 dies. D'aquesta manera, la Comunitat Valenciana segueix retallant llocs en el rànquing de regions amb major taxa i ocupa ja la tercera posició després d'Extremadura i Múrcia quan dilluns era la sisena.

Finalment, la taxa de positivitat, la qual mesura el percentatge de persones que donen positiu per a la infecció d'entre totes a les quals se'ls ha fet prova PCR, està en el 31,03%, la segona major després de Castella-la Manxa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento