Comunitat Valenciana

Cvirus.- Bellreguard demana als veïns quedar-se a casa davant les xifres "inassumibles" de contagis

L'Ajuntament de Bellreguard (València) ha fet una crida als seus veïns per a "es queden a casa en la mesura del possible, eixint solament al carrer per a aquelles qüestions que siguen imprescindibles".
Incidència Covod Bellreguard (12-01-2021)
Incidència Covod Bellreguard (12-01-2021)
AYUNTAMIENTO BELLREGUARD
Incidència Covod Bellreguard (12-01-2021)

"Per responsabilitat i per solidaritat, quedeu-vos a casa. Guanyar al virus és cosa de tots", demanen des de la corporació municipal

Des del consistori informen que les últimes xifres de la Covid-19 en la població i, "en sintonia amb el que passa en l'entorn", reflecteixen una "preocupant pujada de la incidència" de casos de coronavirus.

Així, hi ha 37 casos actius, sobre un total de 164 des del començament de la pandèmia. La incidència de casos actius (xifra de contagis registrats els últims 14 dies) augmenta fins a 802,95 casos per cada 100.000 habitants, "la més alta registrada en el poble fins ara".

"Són nombres inassumibles i que obliguen a redoblar esforços i extremar encara més les precaucions. És per açò que l'Ajuntament de Bellreguard demana als veïns i veïnes del poble que es queden a casa en la mesura del possible, eixint solament al carrer per a aquelles qüestions que siguen imprescindibles", preguen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento