Barcelona pateix 27 talls en els serveis bàsics al dia

  • En un any s'han hagut de fer 10.074 reparacions urgents.
  • En les canalitzacions d'aigua, gas, electricitat i telefonia.
  • S'ha intervingut en 16,3 quilòmetres.

La ciutat de Barcelona pateix a diari 27 talls de subministrament de mitjana per reparacions urgents en les canalitzacions dels serveis bàsics, d'aigua, llum, gas i telefonia. Són més de 10.000 intervencions en tan sols un any als carrers de la ciutat.

Segons les darreres dades recollides per l'Ajuntament de Barcelona en un període de cinc anys, la major part de les reparacions urgents a la via pública van estar relacionades amb les canalitzacions d'Aigües de Barcelona que, no obstant això, han anat davallant progressivament fins arribar a les 4.565 l'any 2007, unes 13 al dia.

La segueixen les referides al subministrament d'Endesa, amb una mitjana de 6 reparacions urgents al dia, Gas Natural amb 4 al dia i Telefónica amb només 194 l'any.

En un any, s'ha intervingut en 16,3 Km de canalitzacons de serveis de la ciutat. Els 5,4 km de rases d'Endesa o els 4,5 km d'Aigües de Barcelona encapçalen la llista. La presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, Eva Fernández, apuntava que les queixes vénen motivades per la descoordinació a l'hora de foradar els carrers, «aixecant el mateix tram de vorera 50 vegades».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento