Comunitat Valenciana

Una morta i tres ferits en un accident entre un cotxe i un camió a la Granja de Rocamora

Una dona de 65 anys ha mort i altres tres persones han resultat ferides en un accident entre un cotxe i un camió en l'A-7, en el terme municipal de la Granja de Rocamora, segons han informat el Consorci Provincial de Bombers d'Alacant i el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (Cicu).
Accident a la Granja de Rocamora
Accident a la Granja de Rocamora
BOMBEROS DIPUTACIÓN ALICANTE
Accident a la Granja de Rocamora

L'accident ha ocorregut entorn de les 15.40 hores, en el quilòmetre 543 de l'A-7, quan un turisme i un camió han patit un accident per abast. Encara que el conductor del camió ha pogut eixir del seu vehicle, els ocupants del cotxe han quedat atrapats.

Fins al lloc s'han mobilitzat una unitat del SAMU, dos SVB, una unitat de comandament de prefectura, una bomba urbana pesada, un furgó de salvaments diversos, un sergent, un cap i sis bombers.

Com a conseqüència del sinistre, ha mort una dona de 65 anys que es trobava en un dels seients posteriors del cotxe. A més, dos homes de 72 i 79 anys i una dona de 66 anys han resultat ferits amb policontusions i han sigut traslladats a l'hospital Vega Baja d'Oriola.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento