Comunitat Valenciana

Més de deu discoteques pengen el 'es ven' en la Comunitat, en plena crisi del sector per la Covid

  • Un local de 845 m2 a Vila-real és el tercer establiment amb el preu de venda més car d'Espanya, segons Idealista.
Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
JOAQUÍN CORCHERO/EUROPA PRESS
Imatge de recurs de la barra d'una discoteca

Més d'una desena de discoteques estan a la venda a la Comunitat Valenciana en plena crisi del sector turístic i de l'oci, un dels més afectats per la crisi sanitària de la Covid-19. Un local de 845 metres quadrats a Vila-real (Castelló) és el tercer establiment amb el preu de venda més car d'Espanya, amb 4,5 milions d'euros, segons Idealista.

En el conjunt del país es venen més de 200 locals, amb uns preus que oscil·len entre els 50.000 euros i els sis milions d'euros, segons la mateixa plataforma. Un dels segments més castigats per l'impacte de la Covid-19 són els locals d'oci nocturn i discoteques que han vist reduït els seus aforaments i limitats els seus horaris, entre altres mesures.

Segons el portal immobiliari, existeixen locals d'oci nocturns disponibles en totes les comunitats autònomes, menys a Ceuta, Melilla i La Rioja, que no registren cap espai.

Andalusia, Catalunya i Madrid són les regions que acumulen un major nombre de discoteques a la venda: més de 60 entre les tres. La Comunitat Valenciana i Castella-la Manxa, per la seua banda, també compten amb un gran nombre d'unitats: totes elles per sobre de la desena.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento