Comunitat Valenciana

Policies reanimen una xiqueta de dos anys que estava inconscient després d'ennuegar-se amb un bescuit a València

Agents de la Policia Nacional han aconseguit reanimar a València una xiqueta de dos anys que s'havia esvaït després d'ennuegar-se amb un tros de bescuit. Els policies li van realitzar una reanimació cardiopulmonar (RCP) i van aconseguir que la menor recuperara la consciència i respiració.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.
- EUROPA PRESS/ ARCHIVO
Foto de recurs d'un cotxe patrulla de Policia Nacional.

Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la Sala 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits, on hi havia una menor en via pública que s'estava ofegant.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc, on van localitzar un home amb una xiqueta en braços, i diversos vianants al seu voltant, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Els policies van comprovar que la menor estava inconscient i, després de valorar la situació, un dels components va procedir a realitzar-li la maniobra de Heimlich, mentre que l'altre s'encarregava de deixar-li l'espai suficient per a treballar i sol·licitar un indicatiu sanitari.

Després de cinc compressions i en veure que la menor no reaccionava, el policia va començar amb la reanimació cardiopulmonar (RCP), la qual cosa va permetre que recobrara instants després el coneixement i la respiració.

Els agents van esbrinar que la xiqueta s'havia ennuegat amb un tros de bescuit, havia començat a convulsionar i hi havia perdent el coneixement minuts després.

Després d'aconseguir que la xiqueta recuperara la consciència, va arribar un indicatiu sanitari que la va traslladar a l'hospital.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento