Comunitat Valenciana

L'Ajuntament d'Alacant obri un expedient informatiu a un policia local per negar-se a portar la mascareta

L'Ajuntament d'Alacant ha obert un expedient informatiu a un agent de la Policia Local del torn de nit per negar-se a portar mascareta durant la seua jornada laboral.
Control de la Policia Local d'Alacant
Control de la Policia Local d'Alacant
POLICÍA LOCAL DE ALICANTE
Control de la Policia Local d'Alacant

La Prefectura de Servici, juntament amb la Regidoria de Recursos Humans, va realitzar un informe exposant els fets en el qual es manifestava la negativa de l'efectiu a portar la protecció sanitària obligatòria.

Per açò, l'Ajuntament ha decidit obrir un expedient informatiu d'indagació dels fets per a la seua investigació, la qual cosa pot derivar en la incoació d'un expedient sancionador cap a l'agent, segons han confirmat fonts municipals a Europa Press.

Així mateix, en el cas que l'expedient informatiu no prospere, l'Ajuntament proposarà l'obertura, si escau, d'un expedient disciplinari cap a l'agent per tals fets.

Segons les mateixes fonts, el policia també ha participat de manera activa en una manifestació negacionista que va tindre lloc dissabte passat en la capital i ha publicat en xarxes socials, de manera reiterada, vídeos negant l'existència d'una pandèmia. No obstant açò, en aquest cas s'entén que és una activitat personal diferenciada de la laboral.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento