Comunitat Valenciana

Detinguda una dona després d'agredir els agents que la van identificar per no portar mascareta en el carrer a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) una dona de 52 anys com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat després de suposadament agredir els policies que la van identificar per no portar posada la mascareta en la via pública, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.
Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.
POLICÍA NACIONAL
Cotxe Policia Nacional. Imatge d'arxiu.

Els fets van ocórrer sobre les 20.30 hores quan els agents que es trobaven realitzant tasques de prevenció de seguretat ciutadana van observar dos dones en la plaça del Prat de Gandia que no portaven cap tipus de mascareta de protecció.

Els agents van identificar les dos dones a les quals els van informar que anaven a ser proposades per a sanció per incomplir la normativa que obliga l'ús de mascareta en el carrer.

En un moment donat, una de les identificades presumptament va començar a alçar la veu i a mostrar una actitud "desafiadora" cap als policies, arribant a espentar a un d'ells, agarrar-li dels avantbraços i clavar-li les ungles, per la qual cosa va quedar detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat.

En saber l'arrestada de la seua condició de detinguda, presumptament va començar a cridar i a regirar-se i, durant el seu trasllat a dependències policials, va propinar diverses patades i va escopir en l'interior del vehicle policial.

Com a conseqüència de la detenció van resultar tres policies lesionats que van tindre rebre atenció sanitària pels colps i esgarrapades rebudes. L'arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Així mateix, els agents van expedir sengles actes de proposta de sanció a les dos dones.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento