Comunitat Valenciana

L'Ajuntament exigeix al València passos per al nou Mestalla o el 15 de maig es resoldrà o substituirà l'ATE

  • "No vaig a posar una línia roja, però si no es fa res el 15 de maig tenim una llei que complir", ha declarat Joan Ribó.
L'alcalde de València, Joan Ribó, (c), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo.
L'alcalde de València, Joan Ribó, (c), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo.
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA
L'alcalde de València, Joan Ribó, (c), i els vicealcaldes Sandra Gómez i Sergi Campillo.

L'Ajuntament exigeix al València CF que done "un pas concret" per a la construcció del nou Mestalla, ja que el 15 de maig acaba el termini perquè el promotor complisca amb les seues obligacions. Si no ho fa, la reglamentació és "clara: substitució o caducitat de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE)" que contempla aquesta instal·lació.

Així ho ha manifestat l'alcalde, Joan Ribó, en declaracions als mitjans juntament amb els vicealcaldes, Sandra Gómez i Sergi Campillo. El primer edil ha evidenciat la preocupació del consistori perquè no hi haja cap senyal que la propietat del València per a acabar el nou estadi.

"No vaig a posar una línia roja, però si no es fa res el 15 de maig tenim una llei que complir", ha advertit Ribó, que ha garantit als milers d'aficionats del club que l'Ajuntament "es posa seriós" dins de les seues competències. "La llei obliga aquests temps i si no es compleixen hi ha una sèrie de mesures; el temps s'acaba", ha insistit l'alcalde, que ha instat els responsables del València al fet que "se'l pensen molt bé".

Per la seua banda, Sandra Gómez ha fet notar que una vegada resolta o substituïda l'ATE "no vol dir que se'n vaja a quedar ací", ja que tot constructor té obligacions.

Aquestes obligacions, ha precisat, serien o construir o derrocar. El que no se'n va a "consentir", ha asseverat, és que el camp quede inacabat perquè seria "un perill" i "una mala imatge".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento