Comunitat Valenciana

Un home entra a casa de la seua ex pel balcó per a declarar-li el seu amor i agredir el seu nóvio a València

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 37 anys per presumptament entrar en la vivenda de la seua exparella, des del terrat fins al balcó, per a declarar-li el seu amor per ella i agredir el seu nóvio. L'agressor portava damunt una targeta bancària i les claus d'una moto de la dona.
Policia Nacional
Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Policia Nacional

Sobre les tres de la matinada, el 091 va rebre l'avís de la violació d'un domicili del districte de Trànsits, després que l'home es colara en estat agressiu, informa Prefectura en un comunicat.

La dona va manifestar que, moments abans, mentre dormia amb la seua actual parella, els va despertar el seu anterior company sentimental amb el qual havia viscut durant 14 anys. El sospitós va començar a declarar el seu amor per ella i a pregar-li que tornara amb ell per a posteriorment amenaçar la seua parella, arribant a pegar-li diverses punyades encara que sense causar-li lesions.

Una vegada identificat, l'home va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili i amenaces. Durant l'escorcoll li van localitzar una targeta bancària i unes claus de motocicleta de la víctima, per la qual cosa també se li imputa un delicte de robatori amb força. El detingut manca d'antecedents i ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento