Comunitat Valenciana

El restaurant Xanglot guanya Cuina Oberta amb un menú de vedella en tempura, salsa cítrica i garrofa

  • L'edició de tardor, la número 23 des que va començar el festival, se celebrarà fins al dia 29 de novembre.
PREMIADOS DE CUINA OBERTA
Premiats de Cuina Oberta
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
PREMIADOS DE CUINA OBERTA

El restaurant Xanglot, situat a Ciutat Vella, ha guanyat el premi al millor menú de Cuina Oberta, el certamen que organitza l'Ajuntament de València a través de Visit València i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. El local va presentar al concurs un plat de pedrer de vedella a la tempura amb salsa cítrica i garrofa.

A més del restaurant guanyador, han quedat finalistes Pelayo Gastro Trinquet, amb un plat de moniato, guacamole i pinya; i 2 estacions, amb un menú de cansalada viada, bledes i xirivia. Al certamen s'han presentat 55 restaurants, segons ha informat el consistori.

El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García, ha afirmat que "Cuina Oberta és, sens dubte, una oportunitat per a gaudir amb les màximes garanties d'una experiència gastronòmica valenciana i autèntica".

Emiliano García ha traslladat la seua felicitació al restaurant guanyador i la seua xef Sandra Jorge perquè "ha oferit un menú exquisit basat en productes de temporada i parant atenció al més mínim detall". L'edil ha assegurat que "triar entre els tres finalistes no és una tasca senzilla" i, per això, ha felicitat els membres del jurat i a l'organització del certamen.

Cuina Oberta és el festival gastronòmic de la ciutat de València i està organitzat per l'Ajuntament, a través de Visit València, i la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana. Enguany han participat 55 restaurants de tota la ciutat. L'edició de tardor, la número 23 des que va començar el festival, se celebrarà fins al dia 29 de novembre. Les reserves poden realitzar-se en la pàgina web de l'esdeveniment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento