Comunitat Valenciana

Detingut un home per intentar matar un altre a ganivetades en una vivenda del Marítim

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 48 anys com a presumpte autor de l'intent d'homicidi d'un altre al qual suposadament li va produir ferides curt-punxants en coll, muscle i mà amb un ganivet de cuina de 20 centímetres, en un pis del districte Marítim de València.

Els fets van ocórrer sobre les 8.30 del diumenge quan agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili en el districte del Marítim on una persona estava demanant auxili, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Una vegada en el lloc, un home va obrir la porta als agents que, en eixe moment, van poder escoltar crits i sorolls de baralla que provenien d'una de les habitacions. Els efectius van entrar en la casa i van veure un home que empunyava un ganivet de grans dimensions i que intentava clavar-li-ho a un altre, el qual es defenia tractant d'agarrar el ganivet per la fulla.

Els policies van comminar a l'agressor perquè deposara la seua actitud i soltara el ganivet, moment que va aprofitar la víctima per a escapolir-se i parapetar-se darrere dels agents, que van haver de desarmar al presumpte agressor perquè no soltava l'arma.

Una vegada va estar l'agressor assegurat, els policies van avisar els servicis sanitaris ja que la víctima estava coberta de sang i presentava diversos corts en coll, muscle i mà.

Segons van poder esbrinar els agents, la víctima era amic del propietari de la vivenda i s'hauria quedat a dormir en la casa mentre l'amo es quedava xarrant en el saló amb un altre home. Aquest últim, sobre les 6.00 hores, va entrar cridant en l'habitació amb un ganivet en la mà mentre intentava tallar-li el coll i va estar agredint-li fins a l'arribada dels agents.

La víctima va haver de ser traslladada a l'Hospital General per a ser atesa de les lesions que presentava. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento