Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Marzà valora el curs escolar de forma "positiva, però prudent" i diu que "no cal baixar la guàrdia"

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha valorat aquest divendres el desenvolupament del curs escolar de forma "positiva, però prudent" i ha assenyalat que "no cal baixar la guàrdia". El titular d'Educació ha indicat que la presencialitat "era necessària i s'ha vist que era possible", per la qual cosa -ha dit- ha de continuar mentre les dades ho permeten.

Marzà ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de firmar un conveni amb el president de l'Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics, Juan José Montoro, per a impulsar la Formació Professional lligada a la indústria ceràmica en ser preguntat sobre aquest tema.

Així, ha subratllat que la valoració és "molt positiva" pel que fa als resultats que està havent-hi "mirant l'afectació del coronavirus que hi ha en els centres educatius respecte a l'afectació en la societat ". Per tant -ha apuntat- "els protocols estan funcionant i la comunitat educativa està treballant moltíssim".

"És un agraïment tremend el que hem de tindre el conjunt de la societat a totes les persones que formen part de la comunitat educativa perquè estan complint de forma estricta els protocols, que estan funcionant, i els recursos extraordinaris que hem mobilitzat estan servint i estan fent que els centres educatius tinguen molta menor afectació que el conjunt de la societat", ha afegit el conseller.

"Açò fa que puguem dir que, gràcies a això, estem millor com a societat, i cal posar com a exemple els xiquets, els adolescentres, el professorat i les famílies de com s'hauria de fer fora dels centres educatius", ha dit.

Marzà ha explicat que aquest virus és tan "complicat" que mai s'ha de baixar la guàrdia i cal seguir sent "escrupolosos" en el compliment de tots els protocols per a poder "minimitzar els efectes i seguir atenent els xiquets", ha apuntat.

"La presencialitat era necessària, s'ha vist que era possible, i l'hem de continuar mentre les dades puguen permetre que això seguisca així. Per tant s'ha de continuar amb la presencialitat, complint els protocols", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento